Inschrijving voor Brabant Robot Challenge 2018 gesloten

De Brabant Robot Challenge gaat weer van start! Wie doet mee aan het oplossen van vraagstukken rondom robotica in de zorg, vanuit verschillende vakgebieden?

De Brabant Robot Challenge is een leergang waarbij studenten met verschillende achtergronden samenwerken om vraagstukken rondom robotica bij bedrijven en instellingen uit te werken. De Challenge staat open voor iedere student van Tilburg University, de Technische Universiteit Eindhoven, NHTV, Fontys Hogescholen en Avans Hogeschool.

De pilot-editie van de Brabant Robot Challenge bleek vorig jaar zo’n groot succes dat hij nu wordt vervolgd. De Challenge is toen gewonnen door studenten die onderzochten hoe zorgrobot Zora beter kon aansluiten bij de belevingswereld van ouderen.

De nieuwe Challenge loopt tot 6 juni 2018 en bestaat uit zeven bijeenkomsten op verschillende locaties in Brabant. Daarin wordt in multidisciplinaire projectgroepen gewerkt aan een real life opdracht uit de praktijk. Ook zijn er kennissessies waarbij topdocenten rondom verschillende aspecten van robotica (techniek, ethiek, economie) college geven.

De Brabant Robot Challenge is bedoeld om je als student voor te bereiden op de arbeidsmarkt van morgen en je te verdiepen in aspecten die misschien niet uitgebreid aan bod komen in je eigen studie, maar wel heel relevant kunnen zijn voor je toekomst.

Je bent van harte welkom bij de bijeenkomsten die we organiseren.